06 - 51 450 460

logo kvadesmidse  
06 - 51 450 460

Workshops voor bedrijven

 Iedere werkgever wil toch medewerkers die zich sterk en fit voelen, gemotiveerd, energiek en veerkrachtig zijn.

drieluikDe juiste voeding en een gezonde leefstijl kunnen bijdragen aan de vitaliteit van medewerkers. Met simpele handvatten kun je al een verandering teweegbrengen. Wilt u graag bijdragen aan een gezonde leefstijl van uw medewerkers? Ik help u daar graag bij.  

Informeren, inspireren en motiveren
Als voedingsadviseur verzorg ik verschillende workshops om medewerkers te informeren, inspireren, motiveren en activeren tot een gezonde leefstijl. Tijdens de workshops kijk ik samen met de medewerkers kritisch naar hun eigen eetpatroon, leefstijl en vitaliteit. Stap voor stap neem ik medewerkers mee op weg naar een gezondere leefstijl. In de workshops bekijken we samen wat al goed gaat en wat beter kan. Dit doet iedere deelnemer op zijn eigen manier.

  • Een workshop duurt gemiddeld 2 uur
  • Iedere training is interactief. Samen gaan we aan de slag!
  • Iedereen gaat naar huis met tips en tricks voor een gezonde leefstijl
  • Alle deelnemers ontvangen een naslagwerk met gezonde recepten
  • De maximale groepsgrootte bedraagt ± 15 personen

Het veranderen van je eetpatroon of leefstijl doe je niet zomaar even, daarom is het mogelijk om meerdere workshops of een persoonlijk adviesgesprek bij mij aan te vragen.

Neem contact met mij op:
   
06-51450460

Kookworkshop
De theorie en adviezen meteen in de praktijk brengen? Het is mogelijk een workshop uit te breiden met een kookworkshop. Samen gemotiveerd aan de slag om die eerste stap te zetten naar een gezondere leefstijl. Leuk, gezellig en leerzaam. De kookworkshop sluit aan op het thema van de workshop en vindt plaats in onze prachtige kookstudio De Smidse. Als u beschikt over een ruime keuken, kan de workshop ook op locatie worden gehouden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag vrijblijvend een offerte aan: 
 
06-51450460

 

Inloggen is alleen mogelijk voor cliënten van Kook- & Voedingsadvies De Smidse!

Inloggen