06 - 51 450 460

logo kvadesmidse  
06 - 51 450 460

Scholen

We zien het steeds meer om ons heen, jongeren met een ongezonde levensstijl. Als ontbijt een zak chips en een energydrankje als tussendoortje lijkt tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Maar dat kan natuurlijk anders. 
lz drieluikJuist voor jongeren is gezonde voeding extra belangrijk. Ik wil jongeren graag bewust maken van wat ze eten. Gezonde voeding kan ook lekker en aantrekkelijk zijn. Staat bij jullie het thema gezonde school centraal? Dan kan dit een mooie aanvulling hierop zijn.

Gastles gezonde voeding, vitaliteit en gezonde leefstijl
Met mijn ervaring als lerares in het voortgezet (speciaal) onderwijs verzorg ik gastlessen over gezonde voeding, vitaliteit en gezonde leefstijl op scholen. Tijdens een gastles kijk ik op een interactieve manier samen met leerlingen kritisch naar hun eigen eetpatroon en leefstijl. Ik hanteer verschillende werkvormen, zodat de leerlingen en studenten ook zelf aan de slag gaan met een aantal opdrachten. Voor zowel het voorgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs als hoger beroepsonderwijs is het mogelijk één van onderstaande gastlessen te laten verzorgen:

  • Voeding en duurzaamheid
  • Biologisch wel zo logisch
  • Vitaliteit/positieve gezondheid
  • Leefstijl
  • Voedingsproducten en voedingsstoffen
  • Hormonen

Een gastles duurt gemiddeld 2 lesuren. Na een gastles gaan de leerlingen naar huis met een rugzak vol tips en tricks. Na afloop stuur ik een samenvatting van de informatie toe.

Vraag een gastles aan via .

Samen gezond koken
De theorie koppelen aan de praktijk? Dat kan met onze kookworkshops. Leuk en leerzaam! De kookworkshop sluit aan op het thema van de gastles. Samen met de leerlingen gaan we in de keuken een aantal gezonde gerechten bereiden. De kookworkshop kan op school worden gehouden of, tegen een meerprijs, in onze Kookstudio De Smidse.

Vraag vrijblijvend een offerte aan via .

 

Inloggen is alleen mogelijk voor cliënten van Kook- & Voedingsadvies De Smidse!

Inloggen