06 - 51 450 460

logo kvadesmidse  
06 - 51 450 460

Persoonlijk advies

Ervaar je al een langere tijd lichamelijke klachten? Ben je voortdurend moe? Of heb je moeite de juiste keuzes te maken voor een gezonde leefstijl?

rabarber buitenAls voedingsadviseur begeleid ik jou naar een gezondere leefstijl. Samen gaan we kijken hoe jij de beste versie van jezelf kunt zijn. Tijdens een consult kijken we samen naar je eetpatroon, je leefstijl, je vitaliteit en of je hormonen in balans zijn. Allereerst gaan we op zoek naar de oorzaak van jouw klachten. Want als we de oorzaak weten, kunnen we stap voor stap samen toewerken naar de oplossing.

1-op-1 begeleiding
Ik werk vanuit de principes van natuurvoeding. Dit houdt in dat we kijken naar voeding in de puurste vorm en hoe jij dit kunt integreren in jouw dagelijks patroon. Uiteraard kijken we daarbij ook naar je leefstijl en vitaliteit. Een gezonde leefstijl bestaat immers niet alleen uit gezonde voeding. Het persoonlijk advies is op jouw lichaam en leefstijl afgestemd. Ik geef je simpele handvatten om mee aan de slag te gaan, want het hoeft niet moeilijk te zijn.

Waar ik je o.a. mee kan helpen?

  • Lekker in je vel zitten en je zelfverzekerd voelen
  • Het verbeteren van je energieniveau
  • Op een gezonde manier eten, passend bij jouw leven
  • Gezondheidsklachten aanpakken, zoals een te hoog cholesterol
  • Leren hoe je gezond kunt leven zonder alles te moeten laten
  • Hormonale balans

Kosten voor persoonlijke begeleiding
De persoonlijke begeleiding start altijd met een uitgebreide intake. De intake duurt ongeveer 1,5 uur. We maken kennis en gaan samen kijken hoe ik je het beste verder kan helpen. Ik stel jou verschillende vragen over je eetpatroon en je leefstijl. Op basis van alle informatie volgt een persoonlijk advies. Samen stellen we doelen op die voor jou haalbaar zijn en waaraan jij kunt gaan werken, dit doen wij stap voor stap. Elk vervolgconsult duurt ongeveer 1 uur. Het veranderen van je leefstijl gaat om de lange termijn.
Je gaat gezonde gewoontes creëren die je wilt volhouden. Ik heb mijn aanbod daarop afgestemd: 

  • 5 consulten voor € 325,00
  • 10 consulten voor € 625,00

De kosten voor een los consult bedragen € 75,00.

Aan het einde van ieder consult ontvang je alle informatie die wij samen hebben besproken per e-mail. Thuis ga jij aan de slag met de adviezen.
Via e-mail of WhatsApp houden we tussendoor contact wanneer jij dat graag wilt.

Neem contact met mij op via:
 
06-51450460

Of  via onderstaande link naar het contactformulier.

Contactformulier

 

 

Inloggen is alleen mogelijk voor cliënten van Kook- & Voedingsadvies De Smidse!

Inloggen