06 - 51 450 460

logo kvadesmidse  
06 - 51 450 460

Over mij

mieke boesMijn naam is Mieke Hendriks, als voedingsadviseur help ik mensen om de beste versie van zichzelf te worden.
Dit doe ik vanuit de vier pijlers: voeding, leefstijl, hormonen en vitaliteit.
Wat doet gezonde voeding met je lichaam? Hoe ziet een gezonde leefstijl eruit? Hoe houd je je hormonen in balans? En hoe krijg je meer energie?
Ik leer mensen wat gezonde voeding, een gezonde leefstijl en een juiste hormoonbalans inhouden en wat de invloeden daarvan zijn op je lichaam en gezondheid. Dit kan per persoon verschillend zijn. Ieder mens is namelijk uniek. Samen kijken we wat voor jou het beste werkt.

Met zowel een achtergrond in de horeca als in het onderwijs ben ik in 2016 met Kookstudio De Smidse begonnen. Daar kon ik mijn passie voor koken en gezelligheid overbrengen op mensen. Omdat ikzelf verschillende lichamelijke klachten had, ben ik mij gaan verdiepen in voeding en het effect van voeding op het lichaam. Ik heb hier veel over geleerd tijdens mijn opleiding tot Natuurvoedingsadviseur. Daarnaast wilde ik graag meer kennis opdoen over de relatie tussen voeding en hormonen. Ik heb daarom ook een opleiding Trainer Hormoonfactor gevolgd. Ik heb zelf gemerkt wat een veranderd eetpatroon op basis van natuurvoeding doet met je lichaam en gezondheid.

Ik wil mijn kennis en ervaringen overbrengen op mensen en hen leren om de beste versie van zichzelf te kunnen zijn. Het onderwijs ga ik dus niet helemaal loslaten. Hiervoor kun je bij mij terecht:

  • Persoonlijk advies en begeleiding op het gebied van voeding, leefstijl, hormonen en vitaliteit
  • Gastlessen over gezonde voeding
  • Lezingen over actuele thema’s op het gebied van voeding, hormonen en vitaliteit
  • Bedrijfstrainingen over gezonde voeding in combinatie met een kookworkshop

Neem contact met mij op via .


  

Inloggen is alleen mogelijk voor cliënten van Kook- & Voedingsadvies De Smidse!

Inloggen