06 - 51 450 460

logo kvadesmidse  
06 - 51 450 460

Lezingen

Goed voor jezelf zorgen. Juist in deze drukke tijden erg belangrijk. Maar hoe doe je dat? Gezond leven?
In mijn lezingen geef ik op een interactieve wijze antwoord op hoe een gezonde leefstijl eruitziet. Het uitgangspunt hiervoor is natuurlijke voeding. Zoals de naam het al zegt is dit voeding in zijn puurste vorm.

lz dienbladLezingen over gezonde voeding en gezonde leefstijl
Een gezond leefpatroon bestaat uit meerdere facetten. Tijdens een lezing behandel ik één onderdeel van een gezonde leefstijl. Een aantal voorbeelden van onderwerpen zijn:

  • Vitaliteit
  • Biologisch wel zo logisch
  • Voeding in zijn puurste vorm
  • Voedingsstoffen: wat zijn het? En waarom heb je ze nodig?
  • Hormonen

Een lezing duurt gemiddeld 1,5 uur. Na iedere lezing gaan alle deelnemers naar huis met een rugzak vol ideeën, tips en tricks op weg naar een gezondere leefstijl. Een lezing kan op locatie plaatsvinden, maar ook in onze Kookstudio De Smidse worden gehouden. Daar is ruimte voor maximaal 16 personen.

Ben je geïnteresseerd in meerdere onderwerpen? Het is mogelijk een reeks lezingen te boeken. Ik maak een maatwerkpakket van lezingen die op elkaar aansluiten, afgestemd op jouw interesses en behoeften.

Vraag naar de mogelijkheden via     

Samen gezond koken in de keuken
Wil je een lezing afsluiten met een kookworkshop? Dat kan! In onze prachtige kookstudio De Smidse brengen we de theorie in de praktijk en gaan we samen aan de slag in de keuken om een aantal gezonde gerechten te bereiden. Gezellig, leuk en leerzaam.

Interesse in een lezing met kookworkshop?
Vraag vrijblijvend een offerte aan.
 
06-51450460

 
Inloggen is alleen mogelijk voor cliënten van Kook- & Voedingsadvies De Smidse!

Inloggen