06 - 51 450 460

logo kvadesmidse  
06 - 51 450 460

Kookworkshops

Zie je ook af en toe door de bomen het bos niet meer als het gaat over gezonde voeding? Je hoort tegenwoordig zoveel verschillende voedingstips. Wat is waar? En wat is niet? En wat is nou precies gezonde voeding?

kw 6282Gezond koken
In onze prachtige kookstudio De Smidse verzorgen we afwisselende kookworkshops over gezonde voeding. De onderwerpen van de kookworkshops variëren:

  • Puur natuur
  • Vezelrijke voeding
  • Biologische voeding
  • Veganistische voeding
  • Voeding en hormonen

Het eerste deel van iedere kookworkshop bestaat uit de theorie. Ik leer je meer over één van bovenstaande onderwerpen en hoe je dit kunt vertalen naar je eigen voedingspatroon. Denk aan het kiezen van de juiste ingrediënten, hanteren van de juiste verhoudingen en de juiste bereidingswijze van de verschillende producten. Vervolgens ga je zelf in de keuken aan de slag met verse, gezonde producten die een link hebben met het besproken thema. Na afloop van de kookworkshop krijg je een samenvatting van de theoretische kennis. De recepten stuur ik je per e-mail toe. Het begin van je gezonde-recepten-boekje is gemaakt.

Kookworkshop ‘Voeding en Hormonen’ 23 april 2022 
Wil jij graag meer weten over de link tussen voeding en hormonen?
Op zaterdag 23 april 2022 vindt deze kookworkshop plaats.

  • Datum: Zaterdag 23 april 2022
  • Hoe laat: 10.00 uur tot ± 14.00 uur
  • Waar: Kookstudio De Smidse, Meterikseweg 80a, 5961 CX Horst

Er kunnen maximaal 12 personen deelnemen aan iedere kookworkshop. De kosten hiervoor bedragen € 65,- per persoon. Dit is inclusief ontvangst met koffie/thee en drie drankjes.
Ben je ook benieuwd naar de relatie tussen voeding en hormonen? Meld je dan nu aan via of gebruik onderstaande link naar het contactformulier.

Kun je er 23 april helaas niet bij zijn? Stuur mij een mail, dan houd ik jou op de hoogte wanneer de volgende kookworkshop wordt gehouden.

Contactformulier

Inloggen is alleen mogelijk voor cliënten van Kook- & Voedingsadvies De Smidse!

Inloggen